Page 35 of 38

Re: 703 Ovale thread

Posted: Sat Jul 21, 2018 9:03 am
by DopeSick
Ovale is throwing errors even with updated lib/dist like its getting paid to. Looked to pull from simc but dunno python either, asked a friend who does, he was also at a loss. I've probably screwed something up. I just wrote a shit script for the Hdps addon, works ok. If you get a chance Schmoo, could you upload your alpha ovale tester. I'm at a loss when looking at it.

Re: 703 Ovale thread

Posted: Sat Jul 21, 2018 4:46 pm
by Cerberon
ShmooDude wrote:
Thu Jul 19, 2018 2:31 pm
I might upload my actual directory after a while to simplify installation, but for now, use this code (note that's not my repository, but it is the most up to date repository as I haven't uploaded some of my local changes yet):

https://github.com/mwojtkowski/Ovale

... with this script:

https://pastebin.com/L44FLT5f

Note: You might have to manually download/update the libraries (Ace3, etc.)
Ovale is giving a lot of errors in this version.
The script also throws up errors in Ovale.
I can see it showing up but that's it, it doesn't change and stays on first action to be taken.

Re: 703 Ovale thread

Posted: Sun Jul 22, 2018 11:45 am
by Cerris
Hello guys,
I've checked and for some reason "### Required symbols" part is causing problem with custom scripts, just delete that part and script will work

https://github.com/mwojtkowski/Ovale ( I'm trying to update as fast as I can )

this is my copy with libs https://drive.google.com/open?id=1MOWE3 ... rdXcubvPZK

Re: 703 Ovale thread

Posted: Sun Jul 22, 2018 9:28 pm
by Cerberon
Cerris wrote:
Sun Jul 22, 2018 11:45 am
Hello guys,
I've checked and for some reason "### Required symbols" part is causing problem with custom scripts, just delete that part and script will work

https://github.com/mwojtkowski/Ovale ( I'm trying to update as fast as I can )

this is my copy with libs https://drive.google.com/open?id=1MOWE3 ... rdXcubvPZK
Thanks, this works.

Re: 703 Ovale thread

Posted: Mon Jul 23, 2018 12:13 am
by ShmooDude
Cerris wrote:
Sun Jul 22, 2018 11:45 am
I've checked and for some reason "### Required symbols" part is causing problem with custom scripts, just delete that part and script will work
Pretty sure that's the long standing bug where it throws an error if the script ends in a comment (or maybe just doesn't end in a new line period, I forget). If you add a new line after that it works.

Re: 703 Ovale thread

Posted: Mon Jul 23, 2018 11:05 pm
by Warelder
I've tried updating as stated above still no Ovale.

Re: 703 Ovale thread

Posted: Tue Jul 24, 2018 3:16 am
by Oronare
Warelder wrote:
Mon Jul 23, 2018 11:05 pm
I've tried updating as stated above still no Ovale.
DId you try deleting the ovale.lua files in your savedvariables folders? Close wow, delete them then reopen and see if it shows up. Also make sure ovale is ticked in your addons list on the login screen.

Re: 703 Ovale thread

Posted: Mon Jul 30, 2018 11:44 am
by Bashui
It looks like there is a new 8.0 alpha ovale up on curse, anyone tried it? Does this incorporate ShmooDude's fixes?

Re: 703 Ovale thread

Posted: Mon Jul 30, 2018 6:01 pm
by Arthaei
Working again with the latest alpha and shmoo's last script.

Re: 703 Ovale thread

Posted: Mon Jul 30, 2018 9:50 pm
by Clawandorder
Arthaei wrote:
Mon Jul 30, 2018 6:01 pm
Working again with the latest alpha and shmoo's last script.
+1 i completely reinstalled Ovale to dump and have a clean start. Added latest schmoo script and even Ovalecompile stopped yelling at me during shapeshifts!!

Re: 703 Ovale thread

Posted: Tue Jul 31, 2018 4:23 pm
by Arthaei
Yeah stick with this seems fine at the moment, I tried Hero Rotation, it's not bad but Ovale still seems more tuned, at least for Feral.

Re: 703 Ovale thread

Posted: Wed Aug 01, 2018 1:39 am
by pizpaz
Just deleted and re-uploaded the newest alpha version of Ovale with Shmoos newest script and am getting a couple OvaleAST errors.

Attached a screen of the errors below. Any ideas? :

Re: 703 Ovale thread

Posted: Thu Aug 02, 2018 8:29 am
by Attiqus
I tested this using 1313212 (Blood Scent, Jagged Wounds, Sabertooth, Bloodtalons) and it keeps showing Rip instead of Ferocious Bite with Sabertooth.

Also, is there a Discord for Ovale and these scripts anywhere? I did some modifications on the scripts during Legion, but am interested in getting more involved during BfA.

Re: 703 Ovale thread

Posted: Sat Aug 11, 2018 10:09 am
by Jacemora
I don't think there is a Discord channel for Ovale... not a bad idea though. Ovale is still my go to addon and I would be willing to help out if needed, would hate to see the addon gone.

Re: 703 Ovale thread

Posted: Fri Aug 17, 2018 8:04 pm
by ahoyahoy
Having a lot of performance issues with the latest script. Seems like the time to die is being wonky. Keeps using ferocious bite as my first spender, or biting when rip is about to fall off and target has lots of health left. Also suggests swipe when specced into brutal slash. Not sure what changed cuz I had amazing results with this in Legion.

Re: 703 Ovale thread

Posted: Tue Aug 21, 2018 2:30 pm
by hurricanechris
Anyone else having a problem to get ovale showing up with version 8.0.5 and 8.0.6. Version 8.0.4 seems to work fine tho

Re: 703 Ovale thread

Posted: Tue Aug 21, 2018 3:45 pm
by Tristam
hurricanechris wrote:
Tue Aug 21, 2018 2:30 pm
Anyone else having a problem to get ovale showing up with version 8.0.5 and 8.0.6. Version 8.0.4 seems to work fine tho
Yes, 8.0.6 seems to be completely broken. Getting an error on Compile.lua, line 348 (nil table reference). Someone reported the same problem against a mage script.

Re: 703 Ovale thread

Posted: Tue Aug 21, 2018 4:03 pm
by Bashui
8.0.4 is the last one that works for my druid. 8.0.6 shows icons for my DH though.

Re: 703 Ovale thread

Posted: Tue Aug 21, 2018 5:09 pm
by Beatrix
Not only does it not show up but even when it did previously, I could not get past the compile errors. Does anyone have an updated script from Shmoo? In the meantime I am using Hekili, but I much prefer Ovale and Shmoo's. Especially since I took a fairishly long break and I am trying to relearn the rotation... :?

Re: 703 Ovale thread

Posted: Wed Aug 22, 2018 9:30 am
by DopeSick
Feral update announced yesterday, they're doing 'tuning' just fyi.

Re: 703 Ovale thread

Posted: Wed Aug 22, 2018 5:28 pm
by Cerberon
Beatrix wrote:
Tue Aug 21, 2018 5:09 pm
Not only does it not show up but even when it did previously, I could not get past the compile errors. Does anyone have an updated script from Shmoo? In the meantime I am using Hekili, but I much prefer Ovale and Shmoo's. Especially since I took a fairishly long break and I am trying to relearn the rotation... :?
Latest version (8.0.9) works. Shmoo's script also works.
Maybe you forgot to add an enter at end of script.
There is the GUID error, but you can ignore that.

Re: 703 Ovale thread

Posted: Thu Aug 23, 2018 6:28 am
by Oronare
Cerberon wrote:
Wed Aug 22, 2018 5:28 pm
Beatrix wrote:
Tue Aug 21, 2018 5:09 pm
Not only does it not show up but even when it did previously, I could not get past the compile errors. Does anyone have an updated script from Shmoo? In the meantime I am using Hekili, but I much prefer Ovale and Shmoo's. Especially since I took a fairishly long break and I am trying to relearn the rotation... :?
Latest version (8.0.9) works. Shmoo's script also works.
Maybe you forgot to add an enter at end of script.
There is the GUID error, but you can ignore that.
The script is outdated, it doesn't suggest thrash ST when it is a dps gain to use it. Also doesn't properly work with sabertooth which is simming better ST for certain gear levels.

Re: 703 Ovale thread

Posted: Thu Aug 23, 2018 8:42 am
by neotimmae
I have updated to 8.0.9 but its still not showing up! I am getting a "lunar_strike" undefined error, which I could ignore, but nothing else.

Re: 703 Ovale thread

Posted: Thu Aug 23, 2018 8:47 am
by DopeSick
Yeah. 8.0.9 release today breaks druids still. Weird release. compile errors out the ass, can modify the the custom script to stop spitting errors, but nothing else works right.

Re: 703 Ovale thread

Posted: Thu Aug 23, 2018 4:02 pm
by Beatrix
Cerberon wrote:
Wed Aug 22, 2018 5:28 pm
Beatrix wrote:
Tue Aug 21, 2018 5:09 pm
Not only does it not show up but even when it did previously, I could not get past the compile errors. Does anyone have an updated script from Shmoo? In the meantime I am using Hekili, but I much prefer Ovale and Shmoo's. Especially since I took a fairishly long break and I am trying to relearn the rotation... :?
Latest version (8.0.9) works. Shmoo's script also works.
Maybe you forgot to add an enter at end of script.
There is the GUID error, but you can ignore that.
But is Shmoo's script the one that comes with Ovale or the one that was posted earlier in the thread. If someone has a link to a working script I would thank you very much