Pawkets' WeakAuras2 Display (BfA)

Pimp your interface.

Moderator: Forum Administrators

jmbruni
Posts: 1
Joined: Thu May 19, 2016 5:30 pm

Re: Pawkets' WeakAuras2 Display (Legion)

Post by jmbruni » Sat Dec 09, 2017 1:13 am

the link for the basic WAs isn't working

User avatar
aggixx
Exalted
Posts: 2292
Joined: Fri Nov 25, 2011 7:49 pm
Contact:

Re: Pawkets' WeakAuras2 Display (Legion)

Post by aggixx » Thu Dec 28, 2017 8:53 pm

Lawong wrote:Heya, I have a problem with pandemics. Border goes green at 3 secs for rake and thrash and 4.5 secs for rip, not using JW. Unfortunately i dont know much about WA coding, can someone help me fix this? :)
Hey, sorry for the long delay, I don't monitor this thread and never caught word of this issue from anyone. It will be fixed in an update soon.
ImageImage

User avatar
aggixx
Exalted
Posts: 2292
Joined: Fri Nov 25, 2011 7:49 pm
Contact:

Re: Pawkets' WeakAuras2 Display (Legion)

Post by aggixx » Thu Dec 28, 2017 9:08 pm

Updated to version v1.22

https://wago.io/B11CRZXQz
  • Fixed detection of whether the player has Jagged Wounds talented now that it has changed positions in the talent tree.
  • Fixed the Pandemic indicators for Rip, Rake, and Thrash to use the new value of Jagged Wounds (80%).
After updating to the newest version make sure to reload or relog for the changes to take effect.
ImageImage

paraa
Posts: 1
Joined: Mon Apr 23, 2018 4:48 am

Re: Pawkets' WeakAuras2 Display (Legion)

Post by paraa » Mon Apr 23, 2018 4:50 am

I can´t look at the spoiler. Seems to be broken. How to get the WA working with a german client?
Thank you


How can I get it to work with a non-English client?
SPOILER: SHOW

ckurello
Posts: 4
Joined: Sun Feb 21, 2016 5:38 pm

Re: Pawkets' WeakAuras2 Display (Legion)

Post by ckurello » Thu Jul 19, 2018 4:43 pm

With 8.0 my snapshot trackers and pandemics are broken. can anyone fix this please?

User avatar
aggixx
Exalted
Posts: 2292
Joined: Fri Nov 25, 2011 7:49 pm
Contact:

Re: Pawkets' WeakAuras2 Display (Legion)

Post by aggixx » Fri Jul 20, 2018 2:56 pm

Display is updated for patch 8.0.1.
ImageImage

FrageKiwi
Posts: 1
Joined: Sat Jul 21, 2018 7:35 am

Re: Pawkets' WeakAuras2 Display (BfA)

Post by FrageKiwi » Sat Jul 21, 2018 7:38 am

Hey mate dunno why but it seems the change in pandemic time doesnt work for me when i choose jagged wounds. I really like ur WA hopefully you can fix it.

Emissary
Posts: 7
Joined: Mon Aug 15, 2016 1:48 pm

Re: Pawkets' WeakAuras2 Display (BfA)

Post by Emissary » Sat Jul 21, 2018 10:35 am

Getting an error :

Date: 2018-07-21 15:34:15
ID: 2
Error occured in: Global
Count: 1
Message: [string "--[[ Error in ' Rip Overlay' ]]return funct..."] line 2:
attempt to index global 'WA_SnapshotLocale' (a nil value)
Debug:
[string "--[[ Error in ' Rip Overlay' ]]return funct..."]:5:
[string "--[[ Error in ' Rip Overlay' ]]return funct..."]:1
[C]: xpcall()
WeakAuras\WeakAuras.lua:440: ActivateAuraEnvironment()
WeakAuras\RegionTypes\Icon.lua:396: UpdateCustomText()
WeakAuras\WeakAuras.lua:3544:
WeakAuras\WeakAuras.lua:3538

User avatar
aggixx
Exalted
Posts: 2292
Joined: Fri Nov 25, 2011 7:49 pm
Contact:

Re: Pawkets' WeakAuras2 Display (BfA)

Post by aggixx » Sun Jul 22, 2018 9:00 pm

Someone was nice enough to give me a beta key so I'm able to test the display myself, hurrah. Thanks for the report Emissary.

Updated to v1.25

* Fixes the above error, which would cause the display to act is if you did not have Jagged Wounds (regardless of whether you had it or not) until you changed talents for the first time.
* The combo point display now shows the correct number of combo points after a UI reload (instead of 0).
* Rewrote the talent detection so that it still works if you set all the visible elements in the display to be hidden out of combat. Just make sure the invisible, sun-textured auras are always loaded!
ImageImage

gainz
Posts: 1
Joined: Mon Jul 23, 2018 6:00 am

Re: Pawkets' WeakAuras2 Display (BfA)

Post by gainz » Mon Jul 23, 2018 6:08 am

I'm getting some weird issue with rake when I use it from stealth. I get the pandemic green border right away and it stays the entire time if I am targeting the mob until it runs out. If I click off the mob, then click back with ~8s left the border goes back to grey but if I click off and click back and the time is between 8-12s then it stays green.

Image

Emissary
Posts: 7
Joined: Mon Aug 15, 2016 1:48 pm

Re: Pawkets' WeakAuras2 Display (BfA)

Post by Emissary » Tue Jul 24, 2018 5:48 am

Error is gone, cheers aggixx !

kattengustaf
Posts: 3
Joined: Mon Dec 26, 2016 4:08 am

Re: Pawkets' WeakAuras2 Display (BfA)

Post by kattengustaf » Wed Jul 25, 2018 9:35 am

Hello, 8.0 broke Pawkets for me.
I cannot see how strong my bleeds are, do you know how I fix this issue?
I've tried with reinstall your weakaura.

Post Reply