703 Ovale thread

Face-rippin fun.

Moderator: Forum Administrators

DopeSick
Posts: 33
Joined: Tue Dec 27, 2016 9:26 am

Re: 703 Ovale thread

Post by DopeSick » Sat Jul 21, 2018 9:03 am

Ovale is throwing errors even with updated lib/dist like its getting paid to. Looked to pull from simc but dunno python either, asked a friend who does, he was also at a loss. I've probably screwed something up. I just wrote a shit script for the Hdps addon, works ok. If you get a chance Schmoo, could you upload your alpha ovale tester. I'm at a loss when looking at it.

Cerberon
Posts: 6
Joined: Fri Jul 20, 2018 2:04 pm

Re: 703 Ovale thread

Post by Cerberon » Sat Jul 21, 2018 4:46 pm

ShmooDude wrote:
Thu Jul 19, 2018 2:31 pm
I might upload my actual directory after a while to simplify installation, but for now, use this code (note that's not my repository, but it is the most up to date repository as I haven't uploaded some of my local changes yet):

https://github.com/mwojtkowski/Ovale

... with this script:

https://pastebin.com/L44FLT5f

Note: You might have to manually download/update the libraries (Ace3, etc.)
Ovale is giving a lot of errors in this version.
The script also throws up errors in Ovale.
I can see it showing up but that's it, it doesn't change and stays on first action to be taken.

Cerris
Posts: 1
Joined: Sun Jul 22, 2018 11:19 am

Re: 703 Ovale thread

Post by Cerris » Sun Jul 22, 2018 11:45 am

Hello guys,
I've checked and for some reason "### Required symbols" part is causing problem with custom scripts, just delete that part and script will work

https://github.com/mwojtkowski/Ovale ( I'm trying to update as fast as I can )

this is my copy with libs https://drive.google.com/open?id=1MOWE3 ... rdXcubvPZK

Cerberon
Posts: 6
Joined: Fri Jul 20, 2018 2:04 pm

Re: 703 Ovale thread

Post by Cerberon » Sun Jul 22, 2018 9:28 pm

Cerris wrote:
Sun Jul 22, 2018 11:45 am
Hello guys,
I've checked and for some reason "### Required symbols" part is causing problem with custom scripts, just delete that part and script will work

https://github.com/mwojtkowski/Ovale ( I'm trying to update as fast as I can )

this is my copy with libs https://drive.google.com/open?id=1MOWE3 ... rdXcubvPZK
Thanks, this works.

ShmooDude
Exalted
Posts: 1055
Joined: Tue Feb 08, 2011 5:51 pm

Re: 703 Ovale thread

Post by ShmooDude » Mon Jul 23, 2018 12:13 am

Cerris wrote:
Sun Jul 22, 2018 11:45 am
I've checked and for some reason "### Required symbols" part is causing problem with custom scripts, just delete that part and script will work
Pretty sure that's the long standing bug where it throws an error if the script ends in a comment (or maybe just doesn't end in a new line period, I forget). If you add a new line after that it works.

Warelder
Posts: 32
Joined: Sat Feb 18, 2017 2:48 am

Re: 703 Ovale thread

Post by Warelder » Mon Jul 23, 2018 11:05 pm

I've tried updating as stated above still no Ovale.

Oronare
Honored
Posts: 118
Joined: Thu Mar 10, 2011 7:24 am

Re: 703 Ovale thread

Post by Oronare » Tue Jul 24, 2018 3:16 am

Warelder wrote:
Mon Jul 23, 2018 11:05 pm
I've tried updating as stated above still no Ovale.
DId you try deleting the ovale.lua files in your savedvariables folders? Close wow, delete them then reopen and see if it shows up. Also make sure ovale is ticked in your addons list on the login screen.

Bashui
Posts: 5
Joined: Tue Feb 21, 2017 3:04 pm

Re: 703 Ovale thread

Post by Bashui » Mon Jul 30, 2018 11:44 am

It looks like there is a new 8.0 alpha ovale up on curse, anyone tried it? Does this incorporate ShmooDude's fixes?

User avatar
Arthaei
Honored
Posts: 64
Joined: Tue Mar 15, 2011 12:37 pm
Location: Wales, UK

Re: 703 Ovale thread

Post by Arthaei » Mon Jul 30, 2018 6:01 pm

Working again with the latest alpha and shmoo's last script.
"Many druids died to bring us this information"

Clawandorder
Posts: 4
Joined: Mon May 01, 2017 4:42 pm

Re: 703 Ovale thread

Post by Clawandorder » Mon Jul 30, 2018 9:50 pm

Arthaei wrote:
Mon Jul 30, 2018 6:01 pm
Working again with the latest alpha and shmoo's last script.
+1 i completely reinstalled Ovale to dump and have a clean start. Added latest schmoo script and even Ovalecompile stopped yelling at me during shapeshifts!!

User avatar
Arthaei
Honored
Posts: 64
Joined: Tue Mar 15, 2011 12:37 pm
Location: Wales, UK

Re: 703 Ovale thread

Post by Arthaei » Tue Jul 31, 2018 4:23 pm

Yeah stick with this seems fine at the moment, I tried Hero Rotation, it's not bad but Ovale still seems more tuned, at least for Feral.
"Many druids died to bring us this information"

pizpaz
Posts: 1
Joined: Wed Aug 01, 2018 1:34 am

Re: 703 Ovale thread

Post by pizpaz » Wed Aug 01, 2018 1:39 am

Just deleted and re-uploaded the newest alpha version of Ovale with Shmoos newest script and am getting a couple OvaleAST errors.

Attached a screen of the errors below. Any ideas? :
Attachments
ovale_error.jpg
ovale_error.jpg (46.94 KiB) Viewed 1870 times

Attiqus
Posts: 7
Joined: Thu May 22, 2014 11:45 am

Re: 703 Ovale thread

Post by Attiqus » Thu Aug 02, 2018 8:29 am

I tested this using 1313212 (Blood Scent, Jagged Wounds, Sabertooth, Bloodtalons) and it keeps showing Rip instead of Ferocious Bite with Sabertooth.

Also, is there a Discord for Ovale and these scripts anywhere? I did some modifications on the scripts during Legion, but am interested in getting more involved during BfA.

User avatar
Jacemora
Posts: 23
Joined: Wed Sep 28, 2011 8:08 am

Re: 703 Ovale thread

Post by Jacemora » Sat Aug 11, 2018 10:09 am

I don't think there is a Discord channel for Ovale... not a bad idea though. Ovale is still my go to addon and I would be willing to help out if needed, would hate to see the addon gone.

ahoyahoy
Posts: 13
Joined: Wed Jan 11, 2017 7:07 pm

Re: 703 Ovale thread

Post by ahoyahoy » Fri Aug 17, 2018 8:04 pm

Having a lot of performance issues with the latest script. Seems like the time to die is being wonky. Keeps using ferocious bite as my first spender, or biting when rip is about to fall off and target has lots of health left. Also suggests swipe when specced into brutal slash. Not sure what changed cuz I had amazing results with this in Legion.

hurricanechris
Posts: 5
Joined: Wed Mar 29, 2017 6:24 pm

Re: 703 Ovale thread

Post by hurricanechris » Tue Aug 21, 2018 2:30 pm

Anyone else having a problem to get ovale showing up with version 8.0.5 and 8.0.6. Version 8.0.4 seems to work fine tho

Tristam
Posts: 4
Joined: Tue Aug 30, 2016 9:25 pm

Re: 703 Ovale thread

Post by Tristam » Tue Aug 21, 2018 3:45 pm

hurricanechris wrote:
Tue Aug 21, 2018 2:30 pm
Anyone else having a problem to get ovale showing up with version 8.0.5 and 8.0.6. Version 8.0.4 seems to work fine tho
Yes, 8.0.6 seems to be completely broken. Getting an error on Compile.lua, line 348 (nil table reference). Someone reported the same problem against a mage script.

Bashui
Posts: 5
Joined: Tue Feb 21, 2017 3:04 pm

Re: 703 Ovale thread

Post by Bashui » Tue Aug 21, 2018 4:03 pm

8.0.4 is the last one that works for my druid. 8.0.6 shows icons for my DH though.

Beatrix
Posts: 47
Joined: Wed Oct 27, 2010 12:44 pm

Re: 703 Ovale thread

Post by Beatrix » Tue Aug 21, 2018 5:09 pm

Not only does it not show up but even when it did previously, I could not get past the compile errors. Does anyone have an updated script from Shmoo? In the meantime I am using Hekili, but I much prefer Ovale and Shmoo's. Especially since I took a fairishly long break and I am trying to relearn the rotation... :?

DopeSick
Posts: 33
Joined: Tue Dec 27, 2016 9:26 am

Re: 703 Ovale thread

Post by DopeSick » Wed Aug 22, 2018 9:30 am

Feral update announced yesterday, they're doing 'tuning' just fyi.

Cerberon
Posts: 6
Joined: Fri Jul 20, 2018 2:04 pm

Re: 703 Ovale thread

Post by Cerberon » Wed Aug 22, 2018 5:28 pm

Beatrix wrote:
Tue Aug 21, 2018 5:09 pm
Not only does it not show up but even when it did previously, I could not get past the compile errors. Does anyone have an updated script from Shmoo? In the meantime I am using Hekili, but I much prefer Ovale and Shmoo's. Especially since I took a fairishly long break and I am trying to relearn the rotation... :?
Latest version (8.0.9) works. Shmoo's script also works.
Maybe you forgot to add an enter at end of script.
There is the GUID error, but you can ignore that.

Oronare
Honored
Posts: 118
Joined: Thu Mar 10, 2011 7:24 am

Re: 703 Ovale thread

Post by Oronare » Thu Aug 23, 2018 6:28 am

Cerberon wrote:
Wed Aug 22, 2018 5:28 pm
Beatrix wrote:
Tue Aug 21, 2018 5:09 pm
Not only does it not show up but even when it did previously, I could not get past the compile errors. Does anyone have an updated script from Shmoo? In the meantime I am using Hekili, but I much prefer Ovale and Shmoo's. Especially since I took a fairishly long break and I am trying to relearn the rotation... :?
Latest version (8.0.9) works. Shmoo's script also works.
Maybe you forgot to add an enter at end of script.
There is the GUID error, but you can ignore that.
The script is outdated, it doesn't suggest thrash ST when it is a dps gain to use it. Also doesn't properly work with sabertooth which is simming better ST for certain gear levels.

neotimmae
Posts: 1
Joined: Thu Aug 23, 2018 8:38 am

Re: 703 Ovale thread

Post by neotimmae » Thu Aug 23, 2018 8:42 am

I have updated to 8.0.9 but its still not showing up! I am getting a "lunar_strike" undefined error, which I could ignore, but nothing else.

DopeSick
Posts: 33
Joined: Tue Dec 27, 2016 9:26 am

Re: 703 Ovale thread

Post by DopeSick » Thu Aug 23, 2018 8:47 am

Yeah. 8.0.9 release today breaks druids still. Weird release. compile errors out the ass, can modify the the custom script to stop spitting errors, but nothing else works right.

Beatrix
Posts: 47
Joined: Wed Oct 27, 2010 12:44 pm

Re: 703 Ovale thread

Post by Beatrix » Thu Aug 23, 2018 4:02 pm

Cerberon wrote:
Wed Aug 22, 2018 5:28 pm
Beatrix wrote:
Tue Aug 21, 2018 5:09 pm
Not only does it not show up but even when it did previously, I could not get past the compile errors. Does anyone have an updated script from Shmoo? In the meantime I am using Hekili, but I much prefer Ovale and Shmoo's. Especially since I took a fairishly long break and I am trying to relearn the rotation... :?
Latest version (8.0.9) works. Shmoo's script also works.
Maybe you forgot to add an enter at end of script.
There is the GUID error, but you can ignore that.
But is Shmoo's script the one that comes with Ovale or the one that was posted earlier in the thread. If someone has a link to a working script I would thank you very much

Post Reply